Fodrings- och sopsorteringslista

Fodringarna fördelas enligt ett rullande schema för varje fodring (morgon, middag, kväll) baserat på boxarnas placering i stallet. Det innebär att boxgrannen till vänster har kvällsfodring dagen före och boxgrannen till höger dagen efter. Detta gör att varje häst har 2-5 fodringar per månad (beroende på var på listan man ligger). På helgfria vardagsmorgnar fodrar och släpper vår stallvärd Gaby ut hästarna.

Nyinflyttade hästägare (som inte känner hästarna och stallet sedan tidigare)  praktiserar första månaden med grannen till vänster (den häst som kommer stå före på listan).

I listan som publiceras på hemsidan finns de tilldelade fodringarna. Inga ändringar görs i denna lista. Eventuella byten förs in på listan som hänger i stallet. Fodringslistan administreras av Karin (Wille).

Under perioden december-februari så testar vi med att de hästägare som vill och kan tar en morgonfodring varannan torsdag för att avlasta vår stallvärd. Schemat anpassas då så att dessa hästägare inte får någon morgonfodring på helgerna.

Ansvar för sopsorteringen våren 2019

Sopsorteringsschemat går i boxordning (i omvänd jämfört med fodringsschemat),

4573total visits,6visits today

Hemsida för Stallföreningen Norra Norby gård, även kallad Stall Surmulen.