Information från senaste styrelsemötet

Jag hoppas att ni har det bra i höstrusket. Protokollet från gårdagens styrelsemöte kommer som vanligt i pärmen i stallet, men jag tänkte passa på att informera om några förändringar/nyheter.

JOURTELEFONEN
Styrelsen beslutade att avskaffa jourtelefonen eftersom det i princip aldrig är någon som ringer på den. På hemsidan är det nu uppdaterat med privata mobilnummer till alla i styrelsen ifall ni behöver nå någon av oss.

OFFICIELLA INFORMATIONSKANALER
 I och med att jourtelefonen avskaffas så blir styrelsens officiella informationskanal Facebookgruppen ”Surmulen”. En del information läggs givetvis även ut på hemsidan, men det går långsammare att få ut information via hemsidan och den är svår att använda för tvåvägskommunikation.

RIDBANAN
När det gäller ridbanan så kommer den, så snart det är möjligt, att hyvlas av lite mer på kanten mot hagen och sedan så ska den saltas och harvas för att hålla sig ridbar så länge som möjligt i höst.

Nu när det börjar bli mörkt på kvällarna så är det allt fler som vill rida på ridbanan. Det har därför satts upp en speciell anslagstavla i stallet (vid stora sadelkammaren), och där vill vi att ni skriver in dag och tid när man har bokat in en lektion (markera särskilt om det är hoppning eller WE eftersom det tar lite mer plats). Alla får givetvis även fortsättningsvis rida på banan även om det är lektion, men vet man om när det är upptaget så är det lättare att styra så att man kan välja en mindre upptagen tid på dagen/kvällen. En nyhet från i höst är att vi beslutat att onsdagar är vikta för fri (dressyr)ridning (d.v.s. då får banan inte användas till hoppning eller ridning för instruktör).

Simma lugnt och glöm inte reflexer när ni är ute och rider i mörkret på kvällarna.

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

eleven − 7 =