Aktiviteter

Gemensamma aktiviteter annonseras i kalendern. Kontakta Ylva (Micke) om det saknas någon aktivitet.

DRESSYRTRÄNING
På tisdagar (jämna veckor) så anordnar vi träningar för Charlotta Ström.  Charlotta är C-tränare i dressyr och dressyrdomare. Man rider enskilt (30 eller 45 min) eller två tillsammans (60 min). Minst fyra ryttare krävs för att det ska bli träning. Datum för träningarna finns i almanackan. För mer information eller anmälan kontakta Charlotta Bergquist (Morgana). Anmäl dig senast torsdagen veckan innan den träning som du vill vara med på.

mrh_1025_DSC2012

WE-TRÄNING
Någon/några gånger per termin har vi WE-träning för Charlotta Ström, som även är internationell WE-domare. Vid dessa tillfällen är lektionstiden 60 minuter (3-4 ekipage/grupp). Det går jättebra att blanda ekipage på olika nivåer i samma grupp. För mer information eller anmälan kontakta Charlotta Bergquist (Morgana) eller Ylva (Micke).

HOPPTRÄNING
Stallet har en fullutrustad hinderpark och det hålls även en del gemensamma hoppträningar.

Har du någon idé på någon tränare som du skulle vilja ta in? Lägg ut en förfrågan i föreningens Facebookgrupp (”Surmulen”). Gruppen är öppen för alla medlemmar som har häst eller är medryttare i stallet.

TRIVSELGRUPPEN
Stallföreningen har en trivselgrupp som planerar diverse gemensamma aktiviteter (t ex stallfika, maskeradhoppning, resor). Prata med Anna S  om du har förslag på aktiviteter eller om du vill hjälpa till att anordna aktiviteter.

 

(Visited 324 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 + nine =

Hemsida för Stallföreningen Norra Norby gård, även kallad Stall Surmulen.