Välkommen Delma!

Och välkommen tillbaka säger vi till Engla-Johanna och Melina!

Johanna och Melina är kusinerna som julen 2015 fick de den bästa julklappen två hästtokiga tjejer kan få, möjligheten att köpa en alldeles egen häst.
 
Delma importerades från Lettland i december 2015 och hade bara hunnit vara i Sverige i några veckor när Johanna och Melina träffade henne första gången. Hon var knappa fyra år gammal, väldigt grön i ridningen, men oerhört lugn och stabil.  Planen med Delma är att hon ska utbildas och utvecklas till en trygg och stabil hobbyhäst som hela familjen kan ha roligt tillsammans med.

 

Delma har bott på två stall sedan hon kom i tjejernas ägo. Men Johanna, som inbiten Surmulare och Mårrans tidigare medryttare, längtade tillbaka till hästarnas paradis i Uppsala och valde därför (tillsammans med resten av familjen) att flytta tillbaka till oss.

 

Ni kommer säkert se både Johanna och Melina i stallet tillsammans samtidigt, det är ju mycket roligare att göra saker ihop. Men även Melinas mamma Viveca kommer spendera tid som Surmulare, för finns det någon som har ett extra kärleksfullt öga för Delma så är det hon.
(Visited 26 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × four =