Välkommen Jack!

Under augusti kommer det att bli en del in- och utflyttning i stallet. Runa har kommit in på unghästutbildningen på Flyinge och tar med sig Ester ner till Skåne. Lena och Sixten har fått plats i övre stallet och stannar kvar där efter betet och Malle och Cissi flyttar till lösdrift för att Malle ska hålla sig fräsch längre på ålderns höst. Även Garbo kommer att flytta till fodervärd så snart allt är klart. Lycka till i framtiden och välkomna på en Surmulenfika då ni har vägarna förbi!

Helgen den 19-20 augusti kommer det tre nya hästar. Eftersom det händer så mycket i stallet just nu (renoveringar och annat) så tänkte jag redan nu börja presentera de  nykomlingar som flyttar in. Först ut är Jack Daniels. Jack ägs av Elin, som är en gammal Surmulare (hade häst i stallet 1993-1999) och som nu ser fram emot att få återse sitt gamla stall.

Jack föddes 2012 i Skåne. Han är fux med vita hår i pannan och vita strumpor bak (och lite vitt på ett framben) och är korsning mellan dansk Palomino och halvblod/New Forest. Elin köpte honom som tvååring och har själv ridit in honom. Elins ambition är att utbilda honom vidare i dressyr och även prova på WE. Jack är en snäll och supercool kille trots sin unga ålder och tar det mesta med ro. Det enda han är mycket skeptisk mot är vattenpölar.

Välkomna! Vi hoppas ni kommer att trivas hos oss!

Augusti och septembers fodringar finns nu publicerade på hemsidan. Som vanligt så noteras alla byten på listan i stallet.

Några datum att lägga på minnet:
Måndag 14 augusti: Gaby börjar jobba (sköter morgonutsläpp av hästar som går i vinterhagarna)
Tisdag 15 augusti: Morotsmannen levererar foder/spån
Lördag 19 augusti: Invigning av stallet/grillfest
Lördag 9 september: Stallmöte och städ- och fixardag

(Visited 14 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × three =