Välkommen till Stallföreningen Norra Norby gård

Vår stallförening har sitt säte på Norra Norby gård, där Kvickstensvägen tar slut, i kanten av Hågadalen. Stallet är ett kollektivstall med privathästar, där var och en ansvarar för sin egen häst men vi hjälps åt med de gemensamma sysslorna.  Föreningen består främst av hästägare och medryttare som redan finns i stallet samt deras familjemedlemmar, men andra är också välkomna att vara med. De flesta av våra aktiviteter kommer att vara öppna för alla som vill delta, oavsett om man har häst i stallet eller inte.

Vi har också en aktiv ungdomssektion som hittar på olika aktiviteter. Deras hemsida hittar du här: Surmulens ungdomsryttarförening

Vi tycker att det är viktigt att alla som går förbi vårt stall ska känna sig välkomna!
Stallet är sedan länge ett populärt besöksmål för barnfamiljer och andra som promenerar eller cyklar förbi. Det finns alltid möjlighet att få en kopp kaffe eller ett glas vatten, ta en pratstund, klappa en häst eller kela en stund med en gosig katt. Att samarbeta med alla andra som utnyttjar naturen i Hågadalen och Nåsten, är också viktigt för oss. Cyklister, joggare, orienterare, hundägare, barn, vuxna och äldre – alla kan vi samsas och dela på det som är vårt gemensamma gröna rum i utkanten av Uppsala.

 

(Visited 26 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − 10 =